Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 19.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








CZ Cup - 4. turnaj Velké ceny CST Ďáblice

Míla Fuček

2017-01-01

Pozvánky

Přečteno: 2753

Komentářů: 0


Čtvrtým turnajem série turnajů mládeže Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice je již tuto sobotu turnaj CZ Cup.


V sobotu 7. 1. 2007 jste zváni na CZ Cup. Jde o čtvrtý turnaj Velké ceny CST Ďáblice. Rozložení kategorií zůstává stejné - od 9.00 hodin (prezence do 8.45 hodin) nejmladší žactvo, starší žactvo a dorost a od 14.00 proběhne kategorie mladšího žactva. Turnaj proběhne v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8.

 

Podrobné propozice najdete na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php. Startovné je 100,-- Kč, pro hráče, kteří se zúčastní dopolední i odpolední kategorie, je na odpolední kategorii sleva 50,-- Kč.

 

Turnajem začíná druhá polovina základní části a tak se již pomalu začíný rýsovat pořadí. Kategorii nejmladšího žactva zatím kraluje Tomáš Kovařík z TJ Neratovice, který vyhrál oba turnaje, kterých se zúčastnil a má 4.000 bodů. Druhý Patrik Svoboda z TTC Praha byl dvakrát druhý a tak má 1.800 bodů. Z 3. místa mu dýchá na záda Marek Čejka ze Sokola Lysá nad Labem, který má za 2. a 3. místo 3.700 bodů. Zajímavostí je, že většina hráčů v této kategorii se zúčastnila dvou turnajů z tří, takže se jim nebude škrtat žádný nejhorší výsledek a jejich bodové srovnání je objektivní.

 

V kategorii mladšího žactva je lídrem Tomáš Garček z TTC Klánovice s 5.500 body, který se zúčastnil všech tří turnajů. Poměrně těsně s 5.300 body za ním je Adam Brodský z TTC Praha. Třezí Jáchym Zacharda ze ZŠ Ližiny má sice větší bodovou ztrátu a má 4.000 bodů, ale pouze ze dvou turnajů, což znamená, že dvakrát vyhrál. Za povšimnutí stojí i čtvrtý Tomáš Rein (také z ZŠ Lužiny), který má 3.800 bodů a byl dvakrát druhý (vždy prohrál ve finále s Jáchymem Zachardou).

 

Tomáš Garček je lídrem i kategorie staršího žactva, kde vede s 5.400 body. Zde ho z druhého místa s 5.100 body pronásleduje Ondřej Vaca ze Slovanu Bohnice. Favority jsou ale také na 3. a 4. místě Jáchym Zacharda (3.900) a Tomáš Rein (3.700). Podcenit nelze ani pátého Lukáš Macka z SK vršovice, který má z dvou turnajů 3.600 bodů a pokud bude chodit pravidelně i Martin Bruk, z SK Hamr, tak s 2.000 body z jednoho turnaje, který poměrně suverenně vyhrál, má velké šance také.

 

Kategorie dorostu je skoro shodná s kategorií staršího žactva, rozdíly jsou až na nižších místech.

 

Čtvrtý turnaj bude důležitým v boji o body potřebné k celkovému umístění na medailových místech, za které jsou v celkové sérii poháry. Po šesti turnajích základní části, bude následovat finálový turnaj (v každé kategorii mimo dorostu a staršícho žactva zvlášť) pro 16 nejlepších TOP 16.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.