Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 16.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Pražský svaz stolního tenisu zvolil včera nové vedení

Míla Fuček

2018-06-07

Různé

Přečteno: 2002

Komentářů: 0


Na včerejší volební konferenci PSST skončil mandát původnímu výkonnému výboru a byl zvolen nový.


Konferenci Pražského svazu stolního tenisu zahájil odstupující předseda Jan Poledne. Po schválení programu konference, jednacího a volebního řádu bylo zvoleno pracovní předsednictvo a jednotlivé pracovní komise. Po té přednesl Jan Poledne zprávu o činnosti PSST za sezónu 2017/18 a celé volební období. Následně informoval Jan Poledne o konferenci ČAST, kde je největší změnou zvýšení evidenčních poplatků o 50% (mládež ze 100,-- na 150,-- a dospělí z 200,-- na 300,-- Kč) a způsob platby těchto odvodů (což se řadových členů nedotkne).

 

Odstupující předseda komise mládeže PSST Martin Linert přednesl zprávu o činnosti komise mládeže. Ze statistik pražského přeboru družstev mládeže se celkem zúčastnilo 78 družstev z 15 oddílů. Turnajů Grand Prix mládeže se zúčastnilo celkem 345 dětí z 16 klubů.

 

Další zprávu za STK PSST přednesl Miloš Vojáček. Po údajích ze statistik a informaci o zavednení komisařů PSST zaznělo, že předběžné žebříčky by měly být do půlky června. Evidenci členů je potřeba prodloužit do 15. 6. 2018 a přihlášky do soutěží se budou podávat do 15. 7. 2018.

 

Zajímavostí ze statistik je, že Jiří Plachý z El Niňa a Martin Haba z TTC Praha odehráli za uplynulou sezónu nejvíce zápasů – oba 156.

 

Za nepřítomného předsedu revizní komise přednesl zprávu revizní komise PSST její člen Michal Linert, který doporučil konferenci schválení zprávy o hospodaření a účetní závěrky, které následně přednesl Jan Poledne.

 

Mandátová komise informovala o usnášeníschopnosti konference a tak již nic nebránilo volbě nového výkonného výboru. Kandidoval pouze Miloš Vojáček jako předseda a následně představil svůj tým, v němž jsou Lukáš Kotlorz, Martin Bajtler a Olga Kaucká. Nový výkonný výbor byl jednomyslně zvolen, stejně jako revizní komise ve složení Ivan Courton (předseda), Michal Linert a Petr Provazník.

 

Následně byl schválen rozpočet PSST a schválena byla i drobná změna stanov, kde byla věta, že výkonný výbor má tři členy upravena na větu, že výkonný výbor má minimálně tři členy. Nově zvolený výkonný výbor je totiž čtyřčlenný.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.