Stolní tenis v Praze

Dnes je sobota 20.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Další sekcí je databáze heren pro veřejnost

Míla Fuček

2015-07-26

Informace

Přečteno: 2926

Komentářů: 0


O prázdninách jsme stihli ještě jednu sekci, kterou jsou herny pro veřejnost.


V Praze je několik heren pro veřejnost, jejichž databázi vám dnes nabízíme. Základní informace jsou název, adresa a provozní doba. Ostatní informace jsou doplňkové a budou uveřejněny u těch heren, jejichž provozovatelé si za to připlatí. Podíváte-li se do našeho ceníku, zjistítte, že příplatky nejsou nijak velké. Sami víme, že na provozu herny stolního tenisu pro veřejniost nikdo nezbohatne. Ale i provoz našeho portálu něco stojí a ne všechny náklady lze hradit svépomocí. Admin může být dobrovolník, ale potom má na server méně času a webhosting a doména se prostě zaplatit musí. Myslím, že zaplatit 500,-- Kč za rok za uvedení telefonu si herna stolního tenisu i při své neziskovosti dovolit může a že se jí to vrátí ve formě zvýšené návštěvnosti a tím i vyšších tržeb. Potenciánální klient myslím při výběru dvou heren dá přednost té, kde se může předem informovat, že tam nejede zbytečně a že tam v danou dobu bude moct hrát.


Základní údaje o každé herně bereme jako minimum, které poskytujeme zdarma, pro klienty a návštěvníky našeho serveru. Pokud klientovi herna vyhovuje polohou a není v okolí jiná, není zas takový problém, si tam v provozní době zajít a podrobnější informace si zjistit i za cenu toho, že třeba první návštěva bude jenom informační.

Současně s touto sekcí spouštíme ještě několik dalších podstaránek, které přinášejí kontaktní informace, provozní řád a ceník. V ceníku můžete zjistit které základní služby jsou zdarma a za které se jako nadstandardní připlácí.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.