Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 19.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Pozvánka na dva turnaje a další dvě nestolnětenisové akce

Míla Fuček

2016-06-13

Pozvánky

Přečteno: 2681

Komentářů: 0


Tento týden je v Centru stolního tenisu bohatý na akce pro veřejnost - dva turnaje ve stolním tenisu, koncert a střelecké závody pro děti.


Ve středu 15. 6. 2016 vás zveme na 5. turnaj třetí série Grand Prix CST Ďáblice, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/kukakce.php?id=613. Překvapivě je stále boj omedaile za celou sérii otevřený díky tomu, že se zatím žádnému z hráčů nepodařilo vyhrát víc než jeden turnaj a dva z vítězů odehráli pouze jeden turnaj.

 

V sobotu 18. 6. 2016 vás zveme na turnaj dvouher a čtyřher pro veřejnost Milan Cup, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/kukakce.php?id=617. Jde o turnaj okresní a rekreační úrovně, který je do konce školního roku poslední. Podle účasti se rozhodneme o budoucnosti víkendových turnajů pro dospělé. Chcete-li, aby byly tyto turnaje zachovány, přijďte.

 

V sobotu 18. 6. po turnaji od 19.00 vás zveme na koncert beatové skupiny The Crash, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumdablice.cz/akce.php?id=1. Jde o benefiční koncert, jehož výtěžek bude použit na dřevěnou podlahu v Centru stolního tenisu.

 

V neděli 19. 6. se konají v Centru Ďáblice střelecké závody ze vzduchovek pro děti do 15 let. Podrobnosti o závodech najdete na http://www.dablovepraha.cz/kukakce.php?id=4.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.