Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 19.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Volná místa na příměstském táboře zaměřeném na stolní tenis

Míla Fuček

2016-07-24

Pozvánky

Přečteno: 2695

Komentářů: 0


TTC Praha pořádá od 1. do 5. srpna 2016 příměstský tábor pro děti zaměřený na stolní tenis, na kterém jsou ještě stále volná místa.


V termínu od 1. do 5. 8. 2016 proběhne v Centru stolního tenisu Ďáblice příměstský tábor zaměřený na stolní tenis, pořádaný TTC Praha. Na tomto příměstském táboře jsou ještš stále volná místa.

 

Každý z pěti dvů proběhnou dva tréninky stolního tenisu pod vedením trenéra licence C. Rámcový program tábora najdete zde. Děti by měly dorazit mezi kolem osmé hodiny, aby v 8.15 začal dopolední trénink, který bude probíhat do 10.00 hodin a jeho náplň bude přizpůsobena dovednostem dětí. Trénink bude obsahovat rozcvičku, dále průpravnou tréninkovou část na závěr hravou soutěžní část.

 

Po tréninku bude nepingpongový program, v rámci něhož poběhne i oběd. V rámci tohoto programu plánujeme výlety, návštěvu různých muzeí a návštěvu hvězdárny.

 

Návrat do haly bude na 15.00 hodin a následně od 15.15 do 17.00 proběhne odpolední trénink. Po něm bude odchod dětí domů.

 

Cena příměstského tábora je 2.500,-- Kč a obsahuje program, svačinu a oběd a základní pitný režim při tréninku. V ceně není zahrnuto jízdné MHD po Praze.

 

Je potřeba, aby děti s sebou měly sportovní obuv, sportovní oděv, pálku (pokud nemají, zapůjčíme) a doporučujeme ručník. Dále je potřeba, aby děti u sebe měly kartičku zdravotní pojišťovny pro případ zdravotních problémů (možno nechat kopii vedoucímu).

 

Informace získáte na telefonu 603 451 965 od vedoucího tábora a současně trenéra ing. Miloslava Fučka.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.