Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 19.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Slavnostní otevření Centra stolního tenisu Ďáblice

Míla Fuček

2016-09-05

Pozvánky

Přečteno: 2706

Komentářů: 0


V pražských Ďáblicích se dnes otevírá nová herna stolního tenisu, která bude složit nejenom oddílu TTC Praha, ale též pro turnaje pro veřejnost a také k volnému hraní volně příchozích.


V 10.00 dojde slavnostním přestřižením pásky k otevření zcela nové herny stolního tenisu v Ďáblicích. Ta sice byla už rok v provizorním provozu, až o prázdninách se ale dočkala kvalitní dřevěné podlahy, která z ní dělá hernu stolního tenisu opravdu kvalitních parametrů, do níž se vejde šest až osm stolů na stolní tenis.

 

Co Centrum stolního tenisu Ďáblice nabízí?

 

Oddíl mládeže TTC Praha, který má tréninky třikrát týdně, provádí nábor žáků od 8 do 14 let. Tréninky vede trenér licence C (od září zahajuje studium na licenci B). K dispozici je šest stolů značky Stiga a sedmý stůl s tréninkovým robotem Donic. V oddílu mohou trénovat jak děti, které mají výkonnostní ambice a budou hrát za TTC Praha mládežnické soutěže, tak děti, které mají zájem spíše o rekreační hraní. Oddíl mládeže má svoji www stránku na adrese www.mladez.ttcpraha.cz.

 

Rekreační oddíl TTC Praha, který má své hrací dny v pondělí mezi 15. a 21. hodinou a hraje od září až do června, provádí nábor nových členů bez ohledu na věk a pohlaví. V oddílu se hraje dlouhodobá soutěž jednotlivců rozdělené podle výkonnosti a několik jednorázových turnajů dvouher a čtyřher pro všechny členy oddílu současně.

 

Registrovaný oddíl TTC Praha, který hraje soutěže pražského přeboru od úrovně 7. třídy (OP5) až po úroveň 2. třídy (KP2) a má i oddíl žen, přijímá nové hráče a hráčky na doplnění svých týmů.

 

Aktuality z oddílů dospělých hráčů TTC Praha najdete na Magazínu TTC Praha.

 

V Centru stolního tenisu probíhají turnaje mládeže rekreační a okresní úrovně, které mají samostatnou stránku na www.pinecvpraze.cz. Informace o turnajích prio veřejnost pro dospělé, které probíhají hlavně mimo sezónu ve středu a občas i o víkendech, najdete na www.centrumstolnihotenisu.cz.

 

Pokud si chce někdo přijít zahrát individuiáně, doporučujeme si stůl zarezervovat přes on line rezervační systém, protože herna bude zejména v sezóně dosti vytížená.

 

PO slavnostním zahájení proběhne tisková konference. Centrum stolního tenisu Ďáblice bude pro veřejnost otevřeno od 15.00 hodin. Jeho provoz zahájí tréninkem mládeže TTC Praha od 15.30 hodin, po němž zde bude hrací den rekreačního oddílu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.