Stolní tenis v Praze

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Pozvánka na Zimní turnaj mládeže

Zimní turnaj se koná v sobotu 3. 2. 2018 v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Hala pro rozehru bude otevřena od 8 hodin. Prezence dopoledních kategorií nejmladšího a staršího žactva a dorostu probíhá do 8.45 hodin. Turnaj začne po rozlosování v 9 hodin. Odpoledne od 14 hodin se hraje kategorie mladšího žactva.

 

Startovné je 100,-- Kč za hráče. Hráči, kteří budou hrát dopolední i odpolední kategorii, mají na odpolední turnaj startovné pouze za 50,-- Kč. Podrobné propozice najdete v kalendáři akcí.

 

Dvouhry se hrají dvoustupňovým systémem o medaile, diplomy a věcné ceny. Čtyřhry se hrají systémem vyřazovacím o diplomy. Hlavní ceny do turnaje dodala firma STENMARKETING.

 

Jde o turnaj okresní a rekreační úrovně, který je vhodný i pro začínající hráče. Turnaj dvouher se dohrává do konečného pořadí, takže v posledních kolech se spolu utkají hráči podobné úrovně.

 

Celá série má v základní části ve všech věkových kategoriích šest turnajů, z nichž se započítává pět nejlepších výsledků. Šestnáct nejlepších hráčů v každé kategorii bude pozváno do finálového turnaje TOP 16, který celou sérii ukončí. Za pořadí v celé sérii dvouher budou poháry, věcné ceny a diplomy, za celkové pořadí v celé sérii čtyřher budou medaile, věcné ceny a diplomy.



Přidání komentáře k článku Pozvánka na Zimní turnaj mládeže



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.