Stolní tenis v Praze

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Poslední dvě volná místa na příměstském táboře zaměřeném na stolní tenis

Příměstský tábor zaměřený na stolní tenis se koná od 24. do 28. 8. 2020. Program začíná vždy v 10.00 hodin dopoledním tréninkem, který končí ve 12 hodin. Potom je tříhodinová přestávka na oběd, po němž se budeme věnovat deskovým hrám – Osadníkům. Celká akce se koná v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8.

 

Od 15.00 do 17 hodin následuje odpolední trénink, po němž se děti rozejdou domů.

 

Cena příměstského tábora je 1.800,-- Kč a neobsahuje jídlo ani pití. V centru je možno se najíst z donesených zásob, popř. S epředpokládá, že dvakrát až třikrát se domluvíme a společně navštívíme přilehlou restauraci.

 

Tréninky vedet trenér licence B. Trénujeme na šesti stolech a na sedmém stole na podiu je robot. Kapacita tábora je 12 osob.

 

Tréninky budou zaměřeny na úderovou jistotu, správnou techniku úderů, pohyb za stolem včetně STP cvičení. Na táboře je možno i natestovat novou pálku, kterou si můžete následně přes nás nechat postavit.

 

Pro místní nebo děti z blízkého okolí je možnost se účastnit této akce v režimu tréninkového soustředění, tedy bez programu mezi tréninky za 1.500,-- Kč.

 

Informace u trenéra na tel. 603 451 965. Pokud se nedovoláte, pošlete prosím SMS, v týdnu od 13. 7. bude trenér na mobilu hůře k zastižení.

 

 

prodaja stanova pik smrtovnice avaz

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci



Přidání komentáře k článku Poslední dvě volná místa na příměstském táboře zaměřeném na stolní tenis



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.